Website techniek

Architectuur of mappenstructuur

De architectuur van je website kan de rankings van je website in de zoekmachine beïnvloeden. Een slechte architectuur kan obstakels veroorzaken voor de zoekmachines. Een goede architectuur echter, kan zowel zoekmachines als bezoekers helpen bij het navigeren door je website, waardoor de prestaties van je website verbeteren.

Domeinen en browsers

Joomla Website Promotie geeft u met deze white-paper een aantal tips over domeinnamen en browsers die uw identiteit en positie in de zoekmachines positief zullen beinvloeden.

Navigatie door de website

Een solide, gebruiksvriendelijke en zoekmachine vriendelijke navigatie is essentieel om bezoekers en zoekrobots door je site te helpen. Je bezoekers willen informatie zo snel mogelijk vinden en de zoekmachines moeten de navigatie volgen om zo alle pagina's te bereiken in zo min mogelijk klikken.

Sitemap

Sitemaps bieden een direct pad naar elke bestemming binnen je website en zijn een manier voor zoekmachines om snel al je pagina's te vinden en te indexeren. Door ervoor te zorgen dat je sitemaps goed werken, zullen bezoekers snel kunnen vinden wat ze willen en worden alle pagina's geïndexeerd.

Zoeken

De functie 'Site search' ofwel site zoeken is een belangrijk element van de gebruiksvriendelijkheid van de website. Het helpt de bezoekers de gewenste informatie te vinden.