Prijzen

DienstEx BTW

Zoekwoorden onderzoek:

Een onderzoek op basis van ten minste 100 zoekwoorden die gebruikt kunnen worden in het optimalisatietraject en in Google AdWords

€ 99

Schrijven en toevoegen van 10 landingspagina's:

Het op basis van het bovenstaande zoekwoorden onderzoek schrijven en toevoegen van 10 geoptimaliseerde landingspagina’s inclusief call-to-action in de vorm van een contactformulier met bedankpagina. Deze bedankpagina wordt als doel ingesteld in Google Analytics zodat we kunnen monitoren wat de conversie is van de landingspagina’s. Zo weten we precies welke pagina’s wel – en welke pagina’s niet scoren zodat we ook van deze pagina’s de teksten zodanig kunnen aanpassen dat een optimaal resultaat gewaarborgd wordt.

€ 550

Elke extra landingspagina (met bijbehorend zoekwoord):

€ 50

Backlink onderzoek en analyse:

Een volledig onderzoek naar de herkomst van de nu al inkomende links zowel bij u als bij uw 3 naaste collega’s. Dit om potentiële linkpartners te kunnen traceren.

€ 125

Link building:

Prijs per 100 inkomende kwaliteitslinks naar de verschillende landingspagina´s

€ 300

Maandelijkse rapportage (= jaarlijkse prijs):

U krijgt maandelijks een uitgebreide rapportage voorzien van een analyse. Daarnaast krijgt u van ons de toegang tot een online-omgeving waarin u realtime inzicht heeft in de prestaties van uw site.

€ 199

AdWords set-up kosten

€ 99

AdWords beheerkosten en rapportage (= % van klikbudget)

10%