Link Building

Wat is link building?

link-buildingDe populariteit van een website is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Deze populariteit wordt voornamelijk bepaald door het aantal verwijzende links naar een website: uw link populariteit. Het is uit zoekmachine oogpunt - naast het aantrekken van nieuwe, relevante bezoekers uiteraard - dus een goede reden om het aantal inkomende links naar uw website te verhogen.

Link building is het proces waarbij links naar uw website, op andere relevante websites worden aangemeld. Dit zorgt ervoor dat het aantal inkomende links naar uw website toeneemt. 

Welk voordeel heeft link building?

Het doel van een link building campagne is om via de links extra bezoekers aan te trekken en – indirect - uw zichtbaarheid in de zoekmachines te verbeteren. Inkomende links verhogen de status van uw website. Belangrijk te weten is dat niet alle links een status verhogende werking hebben. Zoekmachines geven waarderingen aan links. Het is beter om minder, maar kwalitatief hoogwaardige links te hebben, dan heel veel links van een mindere status. Tevens is het belangrijk om alleen links te krijgen naar uw website vanaf websites die relevant zijn voor het onderwerp van uw website. Daarom is link building een uiterst zorgvuldige bezigheid.

Hoe werkt link building bij Joomla Website Promotie?

Uw website wordt aangemeld bij relevante startpagina's en er wordt gekeken naar vermeldingen in bedrijvengidsen en portalen binnen uw branche. Na een concurrentieonderzoek gaan we ook links plaatsen op andere websites waar één of meerdere van uw concurrenten te vinden zijn.

Is link building ook voor mijn website interessant?

Link building is voor iedere website geschikt. Joomla Website Promotie is de partner bij uitstek voor partijen die serieus aan de slag willen met een intensievere link building campagne. Onze specialisten weten de weg naar kwalitatief hoogwaardige linkpartners en zorgen voor statusverhogende links naar de landingspagina's op uw website.

Kosten linkbuilding

Pakketprijs voor 100 inkomende links t/m juni 2016: € 300.

Wilt u meer informatie over link building neem dan vrijblijvend contact met ons op.