Joomla websites

waarom-joomlaZoals u uit onze handelsnaam kunt aflezen zijn wij gespecialiseerd in Joomla websites. Binnen Joomla weten wij precies hoe we een website zo kunnen inrichten dat Google deze goed kan indexeren en bezoekers gemakkelijk hun weg kunnen vinden. Werken op basis van een Joomla website heeft daarom onze voorkeur.

Dit betekent echter niet dat wij u niet kunnen helpen als u geen Joomla website heeft. Wanneer u contact met ons opneemt zullen we altijd een eerlijk advies uitbrengen over uw website en de kansen om hiermee een goed resultaat te verkrijgen.

In sommige gevallen kan het verstandiger zijn om te starten met een nieuwe Joomla website. Een goed voorbeeld hiervan zijn websites die niet responsive zijn. Hierdoor biedt u bezoekers die een tablet of smart phone gebruiken geen prettige omgeving waardoor het lastig is om conversies te genereren bij deze groep. Ook een verouderde website of een website die technisch niet in orde is kan een reden zijn voor een frisse start in Joomla.

Korting op uw nieuwe Joomla website

Indien wij van mening zijn dat u betere resultaten zult verkrijgen met een nieuwe Joomla website dan ontvangt u van ons een offerte met maar liefst 40% korting. Deze korting geldt alleen op websites die u na de oplevering door ons laat optimaliseren of promoten. Zie Joomla Website Designer voor uitgebreide informatie over onze Joomla websites. U kunt hier ook onze portfolio bekijken.