Adverteren op Marktplaats

Waarom adverteren op Marktplaats?

  • adverteren-op-marktplaatsBij Marktplaats vindt u een koopgericht publiek. Maandelijks zijn er ruim 6 miljoen unieke bezoekers op zoek naar interessante aanbiedingen en koopjes op Marktplaats. Uw advertentie komt in beeld bij mensen die doorgaans al een koopintentie hebben. De kans is dus groot dat mensen die uw advertentie interessant vinden, ook daadwerkelijk tot aankoop overgaan.
  • U adverteert gericht: uw boodschap komt alleen aan bij bezoekers die interesse hebben in wat u aanbiedt. We selecteren samen de rubriek(en) waarin advertenties geplaatst worden.
  • Admarkt is een relatief goedkope manier om online reclame te maken voor uw producten en diensten. Er gaat immers geen geld verloren aan het benaderen van mensen die niet geïnteresseerd zijn in uw aanbod. Daarbij bepalen we vooraf in overleg het maximale advertentiebudget.
  • De concurrentie op Google Adwords neemt fors toe, waardoor het steeds duurder wordt om met betaalde advertenties goed gevonden te worden in Google. Marktplaats kan daarom een goede aanvulling zijn op uw AdWords campagnes.

Adverteren op Marktplaats via Admarkt

Meer producten verkopen, uw naamsbekendheid opbouwen en meer verkeer naar uw website of webshop? Admarkt Topadvertenties worden bovenaan de 'normale' advertenties van Marktplaats getoond, na het invoeren van een zoekopdracht op Marktplaats, in een rubriek naar keuze. U betaalt alleen als er op uw advertentie wordt geklikt. 

Voor wie is Admarkt geschikt?

Fysieke producten zullen over het algemeen geschikter zijn voor Admarkt dan diensten. Wanneer uw bedrijf zich richt op prijsbewuste consumenten is Marktplaats ook een goede plek om te adverteren. 

Geinteresseerd in adverteren op Marktplaats? Wij plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op via 06 - 1146 2958 of stuur een mail.