Adverteren op Google en Social Media

Adverteren op Google met Adwords

Google-AdwordsAdWords is het advertentieprogramma van Google waarmee campagnes worden opgezet en beheerd. Google is wereldwijd de grootste en bekendste zoekmachine. Meer dan 90% van de Nederlandse internetgebruikers gebruikt Google als zoekmachine. Door te adverteren op Google heeft u een krachtig middel in handen waarmee u de resultaten van uw website enorm kunt vergroten. 

Potentiële klanten zoeken producten en diensten op internet met behulp van Google. Met Google AdWords zorgt u ervoor dat u juist op dat moment zichtbaar bent met een relevante advertentie. Een advertentie speciaal geschreven op de zoekterm die de klant op dat moment intikt. Afhankelijk van uw doelstelling kunt u zo het aantal bezoekers, offerte aanvragen of verkopen via uw website verhogen. De resultaten zijn uitstekend meetbaar waardoor het rendement van uw investering inzichtelijk is. Lees meer...

Social media advertenties: efficiënt en betaalbaar

Social-MediaDe laatste jaren is social media steeds belangrijker geworden in ons dagelijks leven. Bijna iedereen is wel actief op Facebook, Twitter , Linkedin, of Google+. Adverteren op deze sociale netwerken biedt u de mogelijkheid om uw doelgroep op een effectieve en efficiënte manier te bereiken.
Er kan zeer gericht geadverteerd worden door uw doelgroep te selecteren op geslacht, leeftijd, interesses, etc. Mede daardoor zijn de kosten vaak lager dan die van traditionele (online) advertenties. Verder kunnen de campagnes goed beoordeeld worden door de uitgebreide statistieken die worden aangeboden. Lees meer...

Joomla Website Promotie kan u ook helpen met het opzetten van social media accounts en het verkrijgen van volgers. Wi gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op via 06 - 1146 2958 of stuur een mail.