Adverteren op Facebook

Waarom adverteren op Facebook?

adverteren-op-facebookHet (dagelijks) gebruik van Facebook is het afgelopen jaar (2013) opnieuw gestegen. Er zijn 8,9 miljoen Nederlanders van 15 jaar en ouder die gebruikmaken van Facebook. Vorig jaar waren dit er 7,9 miljoen; dat betekent een stijging van 13 procent.
Adverteren op Facebook is ook in opkomst. Uw doelgroep zit niet langer uitsluitend op Google. Het kan daarom interessant zijn om reclame te maken op Facebook.
Doordat Facebook zowel persoonlijke als demografische gegevens van gebruikers verzamelt, is het mogelijk om een zeer specifieke doelgroep te benaderen. Advertenties kunnen worden gericht op mensen met een specifiek interessegebied, geslacht, opleidingsniveau, leeftijd of locatie.

Waarvoor zijn Facebook advertenties geschikt?

  • Vergroten van uw naamsbekendheid
  • Onder de aandacht brengen van nieuwe producten
  • Genereren van verkopen
  • Klantenbinding
  • Aantrekken van Facebook fans voor uw pagina
  • Promotie van uw berichten om de aandacht te trekken van uw klanten en hun vrienden
  • Promotie van events/applicaties/acties etc.

Waarom Joomla Website Promotie voor adverteren op Facebook?

Het is belangrijk dat Facebook advertenties goed worden ingericht door iemand die precies weet hoe dit werkt. De kosten voor het laten opzetten van Facebook campagnes zijn gering in verhouding tot de besparing en het gemak dat het u oplevert.
Joomla Website Promotie heeft ruime ervaring met Facebook campagnes. Wij denken mee van strategie tot uitvoering en beschikken over alle benodigde kennis om het maximale uit uw campagne te halen.

Wilt u Facebook advertenties gaan inzetten of heeft u er vragen over? Neem dan contact op met ons of bel direct 06 1146 2958.